Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]gta 4 problem

anna1720

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zainstalowałem sobie gta 4 , oraz 5 modów na samochody.Odpalam gre,biore swoje bmw i zapylam po drodze z ucieszoną mordą że wreszcie działa mi jakismod.Niespodziewanie bo kilku minutach wyskakuje mi błąd o nazwie smpa60 a mianowicie: gta 4 fatal error unrecoverable fault-please restart the game.Gdzieś czytałem żę trzeba usunąć seva starego i z tymi modami co mam zacząć od nowa.Na tym sevie instalowałem gta 4 chyba z 15 razy :/ Więc może to jest tego przyczyna,chodź wątpie. Dlaczego? bo kiedyś jak miałem gta4 to miałem 24 samochody wgrane i chulały :/

Bardzo proszę(błagam) o pomoc.Każdą odpowiedzieć związaną z tematem nagrodze PLUSEM!!!

J Ć

E A Heiterów,policje i konfidentów!!!

B

Opublikowano

mi się zdaje sie jakieś samochody ci crashują gta 4

Noo w sumie tak, spróbuje dodawać pojedyńczo samochody ;)

P.S.Nie mogłem odpisać wcześniej bo byłem na impezie :D

J Ć

B

Weteran
Opublikowano

Najlepiej usuń wszystkie mody i save potem instaluj po kolei i pogram z 1 modem przez parę minut jeśli nie będzie błędu to wgraj następny aż do czasu kiedy wyskoczy błąd jeśli wyskoczy będziesz wiedział, który samochód craszuje ci gta

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Spx wszystko już działa.Tylko teraz mam broblem z chandlingiem :D ,a właściwie chodzi mi o sabregt(wgrałem chevrolet serie2 ) oraz jako rancher(chevrolet k-blazer) :D Problem jest taki a mianowicie jak zakręcam tymi autami to sie przewracają :D

Proszę o pomoc :)

J Ć

B

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...